EIC

EIC bygger om!

Personlig træning, sport, fitness, EIC, erritsø, badminton

EIC bygger om!

Fra og med d. 9/11-2020 bliver dele af eic’s parkeringsplads lavet om til byggeplads

Da EIC udvider og ombygger, kommer en stor del af den nuværende parkeringsplads til at blive inddraget til byggeplads. Vi beklager de gener dette må give, men snarest laves der en ekstra parkeringsplads, syd for Centeret, på nuværende græsplæne.

Under hele ombygningsperioden henviser vi til skiltningen, der henviser til hvor man kan komme ind i Centeret.
Du bliver mødt med skiltning ved indkørslen til EIC samt rundt om bygningen. 

Ombygningen kommer til at betyde at man, i nær fremtid, ikke kan benytte følgende indgange: 
– Hovedindgangen
– Indgang 2 (Indgang til caféområdet)
– Hovedindgang til svømmehal

I nær fremtid vil indgang 3 (indgang til fitness, ved tennisbaner) også blive midlertidigt lukket.

Dog bliver alternative indgange tydeligt markeret på skiltningen udenfor EIC.
F.eks. vil indgangen til Svømmehallen blive omme ved Svømmehallens nuværende nødudgang og Indgangen til Fitness vil, i en periode, foregå via døren ind til styrketræningsområdet. 

Alle aktiviteter i EIC vil fortsætte som vanligt og ingen aktiviteter vil blive aflyst. Dog bliver visse indgange, toiletter, omklædningsrum + mødelokale 1 inddraget i ombygningen.

Endnu en gang: Vi beklager de gener dette må give, men vi lover jer et fantastisk resultat, når vi kommer på den anden side af ombygningen.

EIC Udvider og ombygger!

Personlig træning, sport, fitness, EIC, erritsø, badminton

Fredag d. 26/6 blev det officielt, at Erritsø Idrætscenter udvides og renoveres for omkring 40 millioner kroner i 2020 og 2021. Én ny hal til padeltennis og én til tennis, plus e-sport og en ny hovedindgang, er nogle af elementerne.

Fredag i uge 26 år 2020, blev en historisk dag for Erritsø Idrætscenter. Da blev det på pressemøde, afholdt af Fredericia Kommune, ude i det smukke sommervejr foran Hal 2 afsløret, at der netop på dette sted, skal opføres to nye haller til henholdsvis tennis og padeltennis. Et nyt indgangsparti, et nyt rugby-klubhus og renovering af gulvet i hal 1, samt af svømmehallen, er også på programmet. I 2020 investeres cirka 20 millioner i idrætscenteret, og i 2021 følger cirka samme beløb fra Fredericia Kommune.

I EIC er vi lykkelige for disse renoveringer og udvidelser, som blev mulige i forbindelse med byrådets ekstraordinære investeringer på anlægsbudgettet. Penge som også kommer idrætten til gode mange andre steder i kommunen. Samtidig er vi ydmyge overfor, at få muligheden for at udvikle vores Center, til gavn for borgerne i Erritsø og omegn.

Den mest iøjnefaldende ændring er de to nye tennishaller, med henholdsvis fire padelbaner, og to traditionelle tennisbaner.
Hertil bliver der bygget et nyt stort omklædningsrum, i forlængelse af de to omklædningsrum, som i dag først og fremmest bruges af fitnessmedlemmerne. Det nye omklædningsrum bliver dameomklædning og de to nuværende omklædningsrum bliver herreomklædning. Dermed en fordobling af omklædningskapaciteten ved fitnesscenteret, hvor også “tennisfolket” kan skifte tøj, og få vasket sveden af kroppen.

Padeltennis er en sport, som i den grad er på vej frem. Folk kører gerne langt for at spille på gode anlæg. Banerne kan lejes på kommercielle vilkår, og man behøver ikke være medlem af tennisklubben for at spille. Men projektet foregår selvfølgelig i samarbejde med EGIF’s tennisafdeling, som vil leje sig ind i hallerne, til brug for deres mange medlemmer. Den nye tennishal bliver også et stort aktiv. I dag kører mange fredericianere til Kolding og Middelfart for at spille indendørs tennis.

Tidligere
Næste

MERE END ET IDRÆTSCENTER.

Når det nye idrætscenter står færdig, vil en anden forandring være indgangen.
Hovedindgangen flyttes hen foran svømmehallen, hvor man via et glasparti kommer tæt på både svømmehal, haller og det store café-område. Den nye store bygning giver en betydelig udbygning af caféen og der placeres en reception lige indenfor glaspartiet, hvor der bliver taget godt imod Centerets gæster.

Der indrettes et nyt e-sports lokale, der via en glasvæg har tæt forbindelse til caféområdet. Yderligere bliver muren mellem caféområdet og hal 1, til en glasvæg, så man kan sidde i caféen, og samtidig følge med i aktiviteterne i såvel hal 1 som i e-sport.

Svømmehallen opgraderes med nye lofter i omklædningsrum og indgangsparti, ny flisebelægning rundt i den øverste del af bassinet samt på gulvet overalt omkring bassinet.

Endelig så får gulvet i hal 1 den store omgang, med total nedslibning, ny opstregning til bla. mini- og kortbanehåndbold, samt selvfølgelig afsluttende med tre gange ny lak.

Yderligere bliver der udført en grundig renovering af toiletterne i forhallen, ved  nuværende hovedindgang til hallerne. 

Som en del af projektet, anlægges der også nye parkeringspladser på området ved de nye tennishaller.

EIC skal være et sted, hvor såvel borgere, som offentlige og private virksomheder, kan komme og anvende Centeret. Alle skal føle sig velkomne, og opleve indbydende faciliteter og spændende muligheder.

Vi glæder os, og kan næsten ikke vente med at få det hele færdigt. Det sker i løbet af 2020, og første kvartal af 2021, med alle ombygninger og renoveringer, mens vi nok må vente til tidligst udgangen af 2021, inden vi kan tage de indendørs tennisanlæg i brug.
I mellemtiden håber vi, at alle vore daglige brugere, kan bære over med byggerod og “omkørsler” forskellige steder i Centeret. Vi lover at det bliver besværet værd.

Tidligere
Næste

En del af projektet indebærer også en flytning af rugbybanerne, og et nyt klubhus til rugby. Det nuværende rugby-klubhus fjernes, så der bliver plads til vej og p-pladser ved tennishallerne. Til gengæld bygges klubhuset ved de nye rugbybaner, på den anden side af jernbanen. Her har EGIF Fodbold velvilligt stillet en bane til rådighed for rugby. Til gengæld bliver der også adgang for fodboldspillerne i en del af rugbys klubhusbygning, i form af tørvejrslokale og toiletter. I dag er der nemlig langt fra nogle af træningsbanerne til EGIF fodbolds klubhus i Centeret.

Plancher der illustrerer til- og ombygningerne hænger i EICaféen.