Hjem-ikon Find os-ikon Sitemap-ikon Facebook-ikon
EIC-logo - home
Alt hvad hjertet begærer
Cirkus i EIC den 17. februar

Køb dine billetter på billetten.dk
Klik på plakaten for at komme direkte til billetsalget

Der er rabat ved at købe før den 1. februar!

VinterCirkus 2019 kommer til Erritsø Idrætscenter, og forestillingen har selvfølgelig alt det, som kendetegner en god cirkusforestilling.

VinterCirkus 2019 byder på et superflot og spændende program for hele familien, sammensat af Isabella Enoch, der står i spidsen for forestillingen og vil fungere som dagens sprechstallmeister. Den garvede Cirkusprinsesse, der selv er vokset op i cirkusmanegen, har i mange år, rejst verden tynd med sit solo trapeznummer. Isabella er ikke længere selv aktiv i manegen som artist, da hun har dedikeret sig til koreografi og sammensætning af forestillingen. Cirkuspublikummet bliver dog ikke snydt for Isabella i manegen, det er nemlig hende, der byder publikum velkommen og som binder showet sammen. Den store erfaring og et helt liv i cirkusverdenen skinner tydeligt igennem i de forestillinger, som Isabella sætter sammen, og man fornemmer tydeligt den passion, Isabella har for at skabe en forestilling, der emmer af charme og kvalitet. 
Der bliver selvfølgelig masser at grine af, når latterlige klovne laver pusseløjerligheder, sjov og ballade. Både voksne og børn vil med garanti få en uforglemmelig oplevelse i VinterCirkus, som vil være både fascinerende og hylende morsom samt super spændende med masser af gys.

Ikoner Link til Fitness Link til EICafé Link til Boldbaner Link til konference Link til idrætshaller Link til svømmehal

Parløb reklamebureau a/s