Hjem-ikon Find os-ikon Sitemap-ikon Facebook-ikon
EIC-logo - home
Alt hvad hjertet begærer
EIC-Info

Jævnfør regeringens udmeldinger d. 11/3, 23/3 og 6/4, vedr. coronavirus-situationen, må alle afdelinger af EIC, lige som alle andre indendørs idrætsanlæg, holde lukket. Nu foreløbig til og med d. 10. maj. 

Det gælder altså såvel svømmehal som café, fitnesscenter, haller og bibliotek.
Evt. spørgsmål omkring klubtræning (fodbold, håndbold, svømning, ........), bedes rettet til den pågældende forening. Se kontaktinformationer på www.egif.dk

Vedr. EIC fitness:

Alle medlemskaber blev automatisk sat i bero fra og med d. 13/3, til og med d. 31/3.

Da du som medlem allerede havde betalt for marts måned, bliver bero-perioden modregnet regningen for april.

Hvad betyder de nye lukkeperioder, for dig som medlem?

De der ønsker deres medlemskab sat i bero i denne periode, skal aktivt skrive dette til os!

Det kan man gøre pr. mail til mail@eic.dk eller pr. sms til 2496 5589. Husk at skrive navn samt adresse eller medlemsnummer = brugernavn.

Når vi ikke automatisk sætter alle medlemskaber i bero, skyldes det at vi første gang fik rigtig mange søde tilkendegivelser fra medlemmer, der IKKE ønskede dette bero, fordi de gerne ville støtte Centeret. Det er ingen hemmelighed, at et lukket fitnesscenteret kan blive en stor økonomisk belastning for os, og vi siger mange tak til de der afstår fra deres ret til at få sat medlemskabet på pause i lukkeperioden. Det skal dog understreges, at det naturligvis er helt OK at ønske medlemskabet på pause, så længe man ikke har mulighed for at bruge det. Vi ved godt, at det ikke kun er os der rammes økonomisk i denne ulykkelige situation, men at mange også gør det på privatøkonomien.
Som det ses, såvel her på hjemmesiden, som på vores Facebookside, holder vore to fastansatte fitnessinstruktører Elin og Morten heller ikke bare fri. Under hensyntagen til alle hygiejne -
og afstandsregler, møder de hver dag på arbejde for både at lave træningsprogrammer de lægger op, samt for, sammen med Tommy og Sanne, at male og vedligeholde i Centeret. I har dermed muligheden for at blive inspireret til at holde formen ved lige derhjemme, samt at møde op til et fint og topvedligeholdt Center, når vi åbner igen.

Vi håber at kunne åbne igen d. 10/5, og har lagt holdplanen ud igen fra den dato. Man kan begynde at tilmelde sig fra og med mandag d. 27/4.
Sker der endnu en forlængelse af den tid vi må holde lukket, orienterer vi herom via nyhedsmail, sociale medier og her på vores hjemmeside -
så hold øje.

Vi håber på jeres forståelse og vi beklager de gener dette må give. 

Husk at passe på hinanden. 

Med venlig hilsen -
EIC

Ikoner Link til Fitness Link til EICafé Link til Boldbaner Link til konference Link til idrætshaller Link til svømmehal

Parløb reklamebureau a/s