EIC

Holdbeskrivelser

AquaFit – fitness i vand…. Træning med et strejf af Rhodos, sommer og høj puls.
Cirkeltræning er en klassisk træningsform, hvori man inden for en begrænset tid
kan opnå effekt på både styrke, kondition og sundhed. 

En time består af:
– opvarmning 
– både kørsel efter musikkens takt og ”fri kørsel” 
– stående kørsel i perioder 
– tempo siddende/stående 
– intervaller med op til 90-100 % belastning 
– ca. 10 min. udstræk. 
Varighed 60 min. i alt incl. udstrækning. 

Alle kan være med, uanset alder, erfaring og træningstilstand.
Bemærk dog: Minimumshøjde 140 cm.

På de fleste hold bruges cyklens display hvad angår omdrejningstal og watt-belastning. Dermed belastes alle individuelt, ud fra eget niveau. Det vil være en god ide at tage en max-watt test. En sådan tager ca. 15 min. og tilbydes med jævne mellemrum. Pulsen kan også ses på displayet hvis man vil (Kræver pulsbælte).

Intelligent Cycling (IC) er en biketime, hvor instruktøren suppleres af en visuel visning af træningsprogrammet på skærme i bikesalen.

En time består af:
– opvarmning 
– både kørsel efter musikkens takt og ”fri kørsel” 
– stående kørsel i perioder 
– tempo siddende/stående 
– intervaller med op til 90-100 % belastning 
– ca. 10 min. udstræk. 
Varighed 60 min. i alt incl. udstrækning. 

Alle kan være med, uanset alder, erfaring og træningstilstand.
Bemærk dog: Minimumshøjde 140 cm.

Rytteren indtaster og kører efter individuelt watt-tal (FTP) og cyklens display med omdrejningstal og watt-belastning benyttes under træningen. Dermed belastes alle individuelt, ud fra eget niveau.
Det vil være en god ide at tage en max-watt test. En sådan tager 5 – 20 minutter og tilbydes med jævne mellemrum. Pulsen kan også ses på displayet hvis man vil
(Kræver pulsbælte).

BodyBoost er sjov motion for alle, der kan lide hård og effektiv konditionstræning. Vi får pulsen op med bl.a. tov, håndvægte, medicinbolde og gulvøvelser.

Børn/teen, ca. 8-14 år: Børn over 130 cm, har her mulighed for at få sved på panden, på en sjov og hyggelig måde. Børnene er med til at bestemme, hvilke øvelser der skal laves, ud fra individuelle forudsætninger. Instruktøren holder et skarpt øje på, at alt udføres anatomisk korrekt, og altid til god inspirerende musik. Der er også hver gang tid til sjove lege, løb og andet der styrker kondition, styrke og motorik.  

Her fokuseres der primært på corestabilitet hvilket vil sige rygmuskler, mavemuskler, balder etc.
Vi kommer også andre muskelgrupper igennem, men fokus vil primært være på mave- og rygregionen, med henblik på stabilitet og styrke, for at opbygge en så robust krop som muligt.
Instruktøren holder øje med, om du udfører øvelserne korrekt, samt arbejder med en passende belastning, til netop dit behov.

DanceFit er en fed dansefest med god musik, lækre dansetrin og en masse forbrændte kalorier.
DanceFit består af en blanding af Zumba®, latindanse, Funk og Disco.

Almen træning er hold, der fokuserer på en god oplevelse med puls- og styrkeøvelser for hele kroppen. Formålet med træningen er at øge din kondition og din funktionelle fysik.
Øvelserne er varierede men simple så alle kan deltage uden særlige forudsætninger. Den gode og sunde teknik er i højsædet.

Du kan med fordel medbringe en måtte, et håndklæde og en drikkedunk til dette hold.

Her lægges særligt vægt på styrke, stabilitet og stamina (udholdenhed). I Hatha Yoga er der fokus på at lave dynamiske og aktive øvelser, hvor kroppens muskler styrkes.

Hver time vil have et fokus, f.eks. godt fundament, balance, styrke i kroppens core, stærke skuldre, smidighed i hofterne, flow m.m.

Forudsætninger for deltagelse:
Alle er velkomne. Der kræves ingen særlige forudsætninger for at dyrke yoga, da undervisningen tilrettelægges så begyndere såvel som øvede kan deltage. Vigtigst af alt er, at du har lyst til at udforske dine egne grænser.

HIIT (Høj Intensiv Interval Træning)

Høj Intensiv Interval Træning er garanti for høj puls og sved på panden. En effektiv puls- og styrketræning, der vil hjælpe dig til en bedre kondition og fysik i hverdagen.

Vi laver skiftevis puls og styrkebaserede øvelser med en simpel koreografi så alle kan være med. Styrkeøvelserne bliver primært fokuseret omkring de store muskelgrupper.

Intervallerne er opbygget, så man eksempelvis arbejder i 40 sekunder efterfulgt af 20 sekunders pause.

Her kan du opleve et forholdsvis stille yoga-hold. Vi fokuserer på åndedrættet og på at få kroppen ordentligt strukket ud. Dette gør vi i form af blandt andet forskellige åndedrætsøvelser, balanceøvelser og solhilsner.

Effektiv styrketræning til god musik. Vi træner hele kroppen igennem med fokus på styrke og udholdenhed.

TRX er effektiv træning i seler, hvor vi bruger vores egen kropsvægt til at træne styrke, smidighed, balance og kondition. Vi gennemarbejder alle kroppens muskler, især med involvering af vores core-muskulatur (mave og ryg). Gennem øvelserne opnår man gradvis en større smidighed. Balancen udfordres på forskellig vis og pulsen kommer også op, så konditionen forbedres.

Wing Tsun er et kinesisk selvforsvarssystem, skabt af kvinder, for at de kunne forsvare sig mod større og stærkere modstandere. Træningen kræver ikke overlegen styrke eller stor smidighed, men kan dyrkes af alle. Systemet er især kendt fra film om/med Ip Man og Bruce Lee. Udøveren lærer hurtigt at kunne forsvare sig, og anses af fagfolk for at være et af de bedste selvforsvarssystemer. Ud over at lære at kunne forsvare sig, arbejdes der i WT-systemet med at opbygge en mental styrke, der hurtigt ses hos udøveren i form af udstråling af ro og afslappethed, selv i en fysisk konfrontation. WT handler primært om selvforsvar, men træningen styrker også smidighed, kondition og muskelstyrke – Faktorer der bidrager til en forøget livskvalitet.

På dette hold får vi pulsen op, men får også trænet styrke og udholdenhed i vores muskler. Træningen består af forskellige intervaløvelser, og kan være sat forskelligt op fra uge til uge.
Vi arbejder med forholdsvis lette vægte, og med vores egen kropsvægt.
Hvis vejret er godt kan det være vi går udenfor.

Uanset om du træner for at øge din styrke, din smidighed eller din koncentration har vi et hold der passer til dig.
I menuen kan du læse om de forskellige hold vi tilbyder.

Er du medlem?
Så kan du tilmelde dig hold her:

Bemærk venligst: Afmelding fra hold senest 2 timer før holdstart. Udeblivelse fra hold uden afbud pålignes bøde kr. 25,-
Afmelding af hold mindre end to timer før holdstart pålignes bøde kr. 15,-

Hold med færre end fem tilmeldte deltagere to timer før start, aflyses automatisk, med sms- eller mailbesked til de der er tilmeldt. 
Dog er minimumsgrænsen for børneholdene to, således at disse altså kun aflyses ved færre end to tilmeldte.

Generel info

Indmelding:
Forud for at tegne medlemskab tilbyder vi en gratis prøvetræning, enten på hold eller træning på egen hånd i Centeret. Her kan man også få en rundvisning af personalet og få svar på eventuelle spørgsmål.

Udmelding:
Udmelding kan gøres på tre måder: 1) Ved at gøre det selv, når man er logget ind på sin egen brugerprofil. Følg her anvisningerne. 2) Ved at skrive det til os på  mail. 3) Ved personlig henvendelse i receptionens åbningstid:

Mandag-fredag: 06.00-22.00.

Lørdag-søndag: 08.00-18.00

Opsigelsesvarsel er løbende måned + en måned

Skift af medlemskab:
Ved skift af medlemskab skal dette ske via mail, eller ved personlig henvendelse i receptionens åbningstid:

Mandag-fredag: 06.00-22.00.

Lørdag-søndag: 08.00-18.00

Ved skift af medlemskab er overgangsperioden løbende måned + en måned

Afbud til holdtræning:
Er du som medlem forhindret i at benytte en holdreservation, skal der meldes afbud senest 2 timer før starttidspunktet. Afmelding skal ske via bookingsystemet

Afmelding pr. tlf., mail eller andet kan ikke lade sig gøre.

Såfremt et medlem:
a) Ikke melder afbud senest 2 timer før holdstart, opkræves medlemmet et
gebyr efter gældende takst. Dette gælder også hvis medlemmet er rykket op
på holdet fra venteliste, og deltagelse er bekræftet af EIC.
b) Melder afbud til et hold mindre end to timer før holdstart, opkræves
medlemmet et gebyr efter gældende takst.
Eventuelle beløb eller klip brugt ved tilmelding til holdet, refunderes ikke ved
afbud til, eller udeblivelse fra hold.